sista dagen i augustiMin lediga dag började med att jag åkte till körskolan för att plugga teori. Efter ett par timmar där brukar jag vara uttråkad och längtan efter att befinna sig någon annan stans är ganska hög. Därför brukar jag ta en runda på stan som någon slags belöning. Det gjorde jag även idag. Det blev dessutom ett besök på kupan där tjugo kronor spenderades på en väska och en rosett att ha runt halsen.

projektarbete

Efter en himla mass om och men har jag fått reda på att vi är lediga imorgon. Eller egentligen ska vi jobba med våra projektarbeten som ska vara klara i april. Alltså ser jag morgondagen som en ledig dag. Som projektarbete ska man göra något man tycker är roligt och eftersom jag tycker det är roligt att sy så tänker jag göra det. Nu är det ju så att jag går natur och man måste relatera till sitt program vilket inte är det lättaste. Efter en promenad med Emma och lite funderande ska jag nog sy "miljövänliga kläder". Kläderna ska bara vara tillverkade av återanvända material. Som med den här klänningen tex. Spetsgardin från kupan, 15 kronor! Hoppas att det är tillräckligt naturigt. Riktigt hur jag ska lägga upp det vet jag inte, men jag kommer nog på det någon dag.
klänningen som jag gjorde häromdagen

Your animation

i mitt källarfönster


Jag har velat ha en gammal fin lampa i mitt fönster ganska länge. Idag hittade jag äntlig en. Den enda nackdelen är att den inte har några fina fransar, men efter ett besök i tygaffären och lite lim så är ju det fixat!

alltid samma sak


Jag ångrar alltid band som jag missat efter en festival. Alltid. Solid Gold hade jag verkligen tänkt se på Hultsfred, men istället gick på The Virgins som bjöd på en dålig konsert. Sånt är lite surt såhär i efterhand. Ett annat band som jag missade är Monde Yeux. Två gånger till och med. Men inte visste jag att jag tyckte om dem så mycket.

klänningar blir bäst om nätterna


Igår natt sydde jag en klänning av en gammal gardin som jag hittade på kupan. Klänningen är ljust beige, spetsig och har en vid kjol med lite volanger. Många timmars arbete resulterade i något fint, ska visa snart.
Nu är det sängen som gäller. Jobb imorgon. Men jag har kul på jobbet så det är faktiskt inte så himla jobbigt.

emmabodafestivalen i bilder

Det blev lite kort under emmabodafestivalen och eftersom jag är så dålig på att blogga så kan jag ju alltid lägga upp några bilder. Det känns som att det var jättelänge sedan, så därför tänker jag inte skriva något om det. Bra ursäkt.
Jag har i stort sett inte gått ut en enda gång i Kalmar i sommar. Så kul man har på en festival kan Kalmar inte leva upp till på långa vägar. Men jag har fått min dos av festivalliv, musik och fest så att jag överlever hösten.

På dagarna såg det ut såhär:
På kvällerna och nätterna var det mest såhär:monki


Monki har gjort ett gäng snygga jackor, och skorna, dem måste jag ha så fort som möjligt!
Rolig fest igår, mindre roligt när jag steg upp vid 09.00 för att jobba. Nu sitter jag och väntar på att min kära bror ska köra mig till Amanda för en mysig hemmakväll. Det känns som höst ute,  måste ta fram någon varm jacka eftersom jag måste cykla hem. Uscha.


hela livet var ett disco

Emmaboda var grymt på alla sätt och vis och Frida satte upp fina rosetter på mig varje dag! Men mer om det blir det någon annan gång. Nu ska jag iväg på Bröllop. Min morbror gifter sig på Öland på deras lilla strand. Därefter blir det fest i trädgården!


RSS 2.0