KÄNNS SOM

Jag har tjocka sköna koftor, jag har en bra konserthandväska (viktigt att den inte hänger och slår på rumpan utan har lagom längd, man vill ju kunna röra sig obegränsat), jag har ett vinglas från kupan med tillhörande dryck, jag har dansskor, jag har ravioli, pizzabullar och annat gott, jag har världens bästa vänner och så har jag en himla lust att åka till Emmabodafestivalen, så det tänker jag göra nu.
Hejdå

mina pizzabullar

Jag vet inte, de kanske inte ser så hemskt goda ut, men de är dom i alla fall! Peppen inför emmaboda är väldigt hög och jag har alltså ikväll bakat pizzabullar som ska förtäras under festivalen. De innehåller tomatkross, skinka, oliver, soltorkade tomater, oliver och ost, mums ja.

lite ego, jaja

Ikväll var jag inne på larmtorget och lyssnade på när Anja sjöng, sedan tog vi en glass i hamnen. Resten av kvällen är hemmakväll. Gansk oskönt faktiskt. Om en vecka (eller en vecka och en dag för att vara exakt) kommer kvällarna spenderas i Emmaboda. Det ska bli så himla fint. Amanda ska med så det ska bli extra roligt, och ännu roligare kommer det bli om Sofie och Sophia får ledigt! Hur eller hur kommer det bli grymt och jag längtar så!
Beyond Retro, London

När jag fick bestämma åkte vill till Brick Lane. Jättecoolt område där det kryllade av second hand affärer. Där hade jag lätt kunnat tillbringa en hel dag. Men eftersom det här var en resa med familjen fick jag begränsa mig lite. Medans de drack en kaffe tillbringade jag minste 1,5 timme inne på Beyond Retro. Det var enormt! Röda klänninar för sig, prickiga för sig, blommiga för sig osv. Brick Lane var nog mitt favoritområde i London. Men inte för resten av familjen, de tyckte det luktade illa, och så började pappa och Markus se suddigt av det där kaffet också.
Top Shops rea var också helt okej

Absolut Vintage

De blev lite trötta på allt shoppande.
Nu var det inte så att jag fick bestämma hela tiden, utan vi gjorde annat också. Det visar jag senare.

knapparna är på sne vet

Under eftermiddagen och kvällen hade vi lite släkt och vänner här hemma för att fira mamma. När alla gått
diskade jag upp (mamma mutade med pengar). Jag kände sedan hur lång kvällen skulle bli om jag bara satt framför datorn och tvn, så jag bestämde mig för att sy istället. Det här är vad som skapades under tiden som Regina Spektor spelade piano och sjöng.


Hultsfred 09

Festivalen började i sorg. Jag missade Franz Ferdninad. Men det vände ganska snabbt eftersom festivalen blev sjukt rolig + att jag fick se så många andra bra band. Männen bjöd på de roligaste och grymmaste konserterna,  Kings Of Leon, The Killers, White Lies, Markus Krunegård, Klaxons och ett galet SMK! Det fina på festivalen stod kvinnorna för, Regina Spektor, Hello Saferide och Anna Ternheim.

Hur det var annars kan man få kolla på här


Ravioli måste jag ha med mig på emmaboda!

Det blev ganska mycket tältfestande på grund av vädret, och på grund av att det är mysigt


Tälthäng med Fanny, Bella och Frida

Fannie och Sophia är nästan lika häftiga som killen där bak


Per och jag


Efter The Killers

Spel i campet
Vi såg Krunegård såklart

och såhär bra var han

Och sist Klaxons som var sjuk grymma, spciellt han till höger. Han den andra var äcklig, och de andra två
la jag inte märke till.

It’s like forgetting the words to your favorite song

Precis ett par sådana här skor har jag velat ha. De skulle vara i brunt skinn med snörning, och sen skulle de ha en lagom klack så att man kan gå normalt i dem, och till och med dansa om man känner för det. På top shop stod dem, för halva priset!


starbucks

I London höll jag nästan på att bli beroende av kaffe, jag var faktiskt kaffesugen. Fast nu är det ganska lugnt om jag vill. Sen blev jag ännu mer beroende av att shoppa också. Men det är ju inte så konstigt när man var i en sådan shoppingstad tycker jag.


har sovit i över 16 timmar nu

Är lite smått sjuk och orkar inte packa upp. Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu när man är hemma.
När jag har ork ska jag visa bilder från både London och Hultfred. Nu ska jag fortsätta att lyssna på Klaxons och, ja inte göra så mycket helt enkelt.

Jag missade förresten Franz Ferdinand.

28 mil mellan gbg och hultsfred

Nejnejnej, beräknad tid i Hultsfred blir då 22.00 och det betyder att Franz Ferdinand har börjar spela. Jag försöker nu börja acceptera att jag kommer missa stora delar av konserten, om inte hela. Om jag hinner blir det en bonus. Fast ingen kommer ju vilja möta mig eftersom alla kommer vara på konserten. Men jag får ju faktiskt åka till London och det är inte fy skam. Jag har tagit reda på shoppingställen och vart man hittar bra second hand butiker, nu ska jag bara packa också. Imorgon ska jag förberda två olika väskor, packa är bara jobbigt och nu måste jag göra det dubbelt så mycket. Ungefär.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova länge. Har sovit till 8 respektive 6 de senaste dagarna för att jag har haft körlektioner. På lördag ska jag gå upp vid 4. Jag måste ju faktiskt orka med både London och Hultsfred! God natt.

öland

Häromdagen tog Sofie körkort och det var därför självfaller att vi skulle åka
bil. Vi utforskade Öland lite och hamnade tillslut i Stora rör.Sara

Det var himla fint

Amanda


Och jag hade en ny klänning. Ett omsytt second hand fynd!

RSS 2.0