sammet och puffärm


Den här klänningen spanade jag in länge på H&Ms hemsida utan att köpa den. Sen tog den slut. Då ville jag ha den ännu mer såklart. Efter någon vecka fick jag se att de hade fått in den igen. Då kändes det som att ja, det var väl typ meningen att jag skulle ha den så jag beställde den på direkten. Leveranstid på nästan 4 veckor... Jag som tänkte ha den på en fest med klädsel: SNYGG! Får se om jag klarar att spara den till nyår istället.

Phrazes For The Young

Sy är något jag brukar få prioritera bort ibland. Tur att jag fick ett höstlov då, mitt sista höstlov är det visst också ja. Då hinner jag med att sy. Jag har sytt gardiner hos mormor, en kjol till mitt projektarbete och idag har jag sytt min tyskoutfit. Jag ska nämligen på oktoberfest. Inte i Tyskland utan på Lunds nation. Klädseln var självklart tysk. Det krävdes lite googland för att komma på vad jag skulle ha. Jag har i alla fall sytt ett rött litet förkläde med spets, till det ska jag ha hängselkjol, vit blus, vita stumpbyxor, bruna skinnskor och flätor i håret. Det ska säkerligen drickas öl också, ska ladda upp med några på KM imorgon.

På torsdag åker jag ner till Per i Lund, äntligen äntligen. Förutom oktoberfest står lite andra trevliga tillställningar på schemat. Det kommer bli en bra helg!
Bilder: Hedi Slimane

Julian Casablancas

Jag har under en lång tid lyssnat väldigt mycket på 11th Dimension med Julian Casablancas (sångare i The Strokes). Kanske lite för många gånger, kanske lite för många gånger i rad. Han har bara släppt en singel och det innebär att det är den enda låten på Spotify. Jag brukar ha det instället på repeat och därför har jag råkat spela det ett par gånger extra. Så nu tänker jag därför tipsa om en grym låt innan jag börjar tycka den är dålig. Skivan kommer som tur är i början på november.

Klicka på honom så får ni höra

Univeral Zoo

Fina Kristian Anttila har startat ett projekt med sin flickvän Amanda. Temat är djur eftersom de är trötta på att alla andra sjunger om människoapan och människoapans bekymmer. Förutom Kristian och Amanda är det 50 st till som är med i orkesten. För övrigt är alla andra också välkomna så länge det går att ordna rent praktiskt säger Kristian.

Första låten handlar om en panda och den kan man lyssna på här
Fotona är här ifrån och jag skulle gissa på att de är tagna av Lina Scheynius

syskrin


På Panduro i Lund köpte jag mig det här syskrinet att ha alla mina sysaker i, som sax, måttband, nålar, dragkedjor, knappar och lite annat smått som man behöver.

Gratis fotobok

Om man har en blogg eller hemsida kan man få en gratis fotobok från fuji!

Det enda man behöver göra är att skriva en text på 100 ord på sin blogg eller hemsida om fotoboken. Jag har kollat på fotoböcker innan och haft lite funderingar på att skaffa en, nu kan jag dessutom för en helt gratis så jag tänker passa på!

 

Man börjar med att ladda hem ett program på hemsidan www.fujifilm-fotobok.se som är helt gratis.

Sen är det bara börja välja bilder, text, layout, bakgrundsfärger/bilder och så vidare. Detta ska jag sätta igång och pyssla med på en gång!

 

 RSS 2.0