äppelmarängkaka och fest på gh4

I helgen var jag hos min pojke i Lund. Där lagar han god mat åt mig och serverar frukost när jag tillslut orkat pallra mig upp ur sängen. Vi går på stan och han får stå ut med att jag vill kolla på Panduro där jag köper lite pysselsaker. Han tar med mig på finsittning med studentkorriodoren och andra festligheter får jag också vara med om. Jag får somna i hans famn, men det bästa är nog ändå att jag bara får vara tillsammans med honom hela helgen. Och idag har vi varit tillsammans i 10 hela månader!


Vi köpte en finfin kaka som var jättegod!
Mellanfest i Pers lägenhet efter middagen

hur man gör lunch


-Börja med att koka pastan
-Strimla en kycklingfilé i ganska små bitar och stek den under tiden som pastan kokar. Krydda med något gott (jag tog bara salt, svartpeppar och oregano)
-Blanda ihop lätt creme frech med pesto gjord av soltorkade tomater
-När du hällt av pastan blandar du ihop den med kyckligen och pestoröran

God lunch på 15 minuter!vad ska hon heta?

I söndags blev jag bjuden på grisfest Gullabo. Det är det inte alla som blir så därför passade jag på. Jag och Per tog bilen ut i skogen. Ja vi var verkligen i skogen. Där åt vi vildsvin och potatissallad. En riktig hit!
Förutom god mat fick jag lite fina saker som hans "granne" ville bli av med.

4 lite halvdjupa tallrikar med fina blommor på

Två glasskålar i olika storlekar

Och det absolut finast och bästa var den här dockan. Hon fick sitta bedvid mig på bussen hem.

Igår hjälpte hon mig när jag sydde en klänning till mitt projektarbete. Annars går det ju bra att bara låta henne stå där och se snygg ut också.

Sonjagon och popidyll

I fredags var det äntligen dags för popidyll, klubben som kommer hålla mig levande under hösten.
Jag och Amanda fick ha egen tvåmannaförfest tillsammans med Sofie som bara kom för att hålla oss sällskap. Hösten innebär rugby och det gör att fest står ganska långt ner på listan för vissa. Men eftersom jag hade mina två bästa vänner hos mig blev det roligt ändå. Jag och Amanda fick sedan en rolig kväll på Söderport som tog slut lite för fort. Helt plötsligt var klockan 1 och Per och jag tog cyklarna hem.


såhär vill jag se ut i höst


Jacka, Cheap Monday
Skor, Vagabond
Tubsjal, Gina Tricot
Halsband och handskar, Lindex

RSS 2.0