gbg


Släpade med mig min systemkamera i helgen. Tog upp den vid ett tillfälle och knäppte några bilder. Glömde ta fram den när vi gjorde egen pizza med mozzarella, pesto och lufttorkad skinka, när vi gick längs avenyn, när vi drömde oss bort i dyra möbel och klädaffärer, när vi åt söndasfrukost med nybakade frallor, när vi upptäckte nya små gator och gränder, hittade mysiga caféer och bara mös på goda matställen. Vi spenderade också ganska mycket tid i Amandas lägenhet som är helt underbar. Den är vit med stora fönster mot innergården, den har hög takhöjd och fina trägolv. Där skulle jag kunna tänka mig att bo.

Myser i Amandas lägenhet

Trivs fint i gbg. Skulle bara säga det.

H&M week 33-35

Detta kommer in hos H&M under de närmaste veckorna. Jag älskar den svarta ponchon högst upp, den stickade saken under, skinnvästen, skinnbyxorna, smyckerna, ja, allting!

Bokade förresten en spontanresa till Göteborg för några dagar sedan. Nästa helg sätter jag mig på tåget för att ha det mysigt med Amanda i hennes nya underbara lägenhet! Gå på stan, fika, laga mat i lägenheten och sådär låter väldigt bra i mina öron.


-20 cm


Fick ett ryck och ville ha kort hår. Det ville jag ha nu på direkten och kunde inte vänta många dagar. Hade tur och fick en tid i tisdags innan jobbet. Efter att min frisör klippt av mig håret bak i nacken ville jag knappt se, i vilket fall tog vi ytterligare lite till. Här skulle det inte mesas. När det var klart kunde jag inte ljuga och säga att det var fint, för jag visste inte om jag tyckte det var fint. Det var konsigt, och först nu, ett par dagar efter börjar jag vänja mig. Mamma tycker jag var häftigare innan, kanske för att jag nu har samma frisyr som hon hade när hon var 10.

Kräfskiva i Adams farfarsstuga
Mycket trevligt kväll trots att jag kom sist och åkte hem först. Efter att jag kört vilse hittade jag tillslut fram till en röd liten stuga en bit ifrån Köpingsvik där det var såhär mysigt! Fint folk och en väldigt fin kväll helt enkelt.
Framåt 11-tiden fick jag köra tillbaka till fastlandet och mig säng. Imorse var jag nämligen tvungen att köra till Växjö för jobba på Kompaniet där. Eller tvungen och tvungen, det gjorde jag så gärna. Att få nya trevliga arbetskamrater för en dag är ju aldrig fel!

Acne

Idag var tanken att jag skulle sova tills jag vakande, hade till och med satt mobilen på ljudlöst. När jag väl vaknat skulle jag gå upp och äta mitt nybakade bröd som blev klart sent igår kväll. Skulle njuta av en lång frukost och läsa tidningen. Sedan skulle jag ta bilen och köra en runda. Kolla stadsmissionen som håller öppet på onsdagarna. Ta en sväng förbi kupan och kanske till och med strosa lite på stan. Men. Vaknade ändå av att mobilen ringer vid halv 10. En tjej på jobbet var sjuk och vi har inte direkt några extraanställda. Om jag ville jobba? Nej verkligen inte. Vad jag tillslut var tvungen att svara? Ja jag kommer. Slängde i mig mitt goda bröd och cyklade till jobbet.

Under en 16-dagarsperiod får jag nu en ledig dag. Tur att man har ett jobb som är så roligt, annars hade jag nog inte orkat.


Sånt som man kan tänkas vilja ha från Acne

DR MARTENS


Nytt på kompaniet i slutet av månaden blir dr martens! Vi kommer få in ganska vanliga färger, jag ska nog köra på ett par svarta glansiga. Men, hur ballt vore det inte med ett par guldiga!? Idag fick jag dessutom syn på en skinnjacka i en kartong. Rev desperat upp den, som ett litet barn på julafton. Dog lite halvt. Måste måste ha.
Slutsats av det hela: mitt jobb kommer ruinera mig. Eller nej, mitt jobb kommer försöka ruinera mig men jag kommer stå emot.

Stockholm streetstyle

köpte en lite läskig ring


Jag vet inte vad det är. Kanske skulle gissa på en arg fågel. Den blev i vilket fall min när jag vandrade på Malmös gator häromdagen. (Från Weekday)

bästa platsen


Det har varit fullt ös nu i en vecka. Emmaboda - jobba jobba jobba - malmö - hemma 30 minuter - utgång, och så lite jobb på det idag. Egentligen vill min kropp att jag ska vila upp mig så att den där dumma sjukan försvinner, och det vill ju faktiskt jag också så vila är precis vad jag tänker göra ikväll. När jag kom hem från jobbet idag, utsvulten, bjöd min snälla lilla mormor mig på flundror och goda hallon till efterrätt. Nu ska jag göra mitt bästa för att ta det lugnt. Ja men vad bra, då säger vi så då.

5 augusti


Befinner mig nu i Malmö. Mamma, pappa och jag körde ner till Markus direkt när jag slutade jobbet vid 17 igår. Är ledig två dagar i rad, vilket typ aldrig händer. Kruxet är bara att jag blivit sjuk och vaknar om nätterna av en värkande hals och hostanfall. Dessutom har näsan börjat rinna något enormt. Jag har därför spenderat en natt ensam i köket för att inte störa alla med min hosta och mitt snor. Nu gäller det att samla nya krafter för näst på schemat står familjedag i Malmö.

emmaboda sviker aldrig

4 festivaler i emmaboda är nu avklarade. En som var indie, två stycken som innehöll lite av varje, och en som bestod av electro och dans. De skiljer sig mycket åt, både vad det gäller musik och sällskap. Årets festival känns som den bästa, alla kategorier. Jag bodde med ett gäng otroligt sköna och härliga människor och jag dansade mer än vad jag någonsin gjort. När jag kom hem och duschade upptäckte jag att min kropp var öm och mörbultad. Spelningarna var sjuka, noll kontroll verkligen. På Crystel Castles dansade jag så mycket att väska nummer 2 gick sönder. Höll även på att dö när jag ramlade ett antal gånger. Det vaskades dessutom öl som aldig förr. Eller ja, folk vaskade lite vad de kände för. Sista kvällen var jag och Fanny nära på att vaska våra nudlar över en folkmassa, men vi var för snälla för att göra det. Synd.

När jag ätit, duschat, sovit och allt det där som man inte har gjort på ett par dagar blev jag nästan lite deppig. Allt var ju så himla bra när jag tänker tillbaka på det. Höjdpunkten på sommaren hade passerat, vad ska jag nu göra? Jo, jag får sitta här med en ond hals, hosta, lyssna på musiken som spelades på festivalen och drömma mig bort lite.

Camp Skogsby var bäst. Såhär såg det ut hos oss!
RSS 2.0