fin dag


Trodde jag skulle få pengar till en dator, MEN JAG FICK EN DATOR! Glad tjej idag alltså, jag har så snälla föräldrar! Snart kommer släkten också, dom ska få smaska lite på mina muffins. Sen ikväll kommer äntligen Per hem igen. Kan inte bli bättre. Heeeido

imorgon är det den 27 februari


Alltså min, Ellinors och Anjas mammas födelsedag!
Just 19 känns inte som någon jättespännande ålder, men det låter ganska gammalt i alla fall. I år spelar det inte så stor roll när man fyllder år, men förra året och det kommande är jag glad att mamma och pappa såg till att jag kom tidigt på året! Har inte gått och längtat efter den här dagen i flera månader precis. Men lite spännande är det faktiskt. Har dock inte skymtat några paket, kanske för att jag mest kommer få pengar till en ny dator. Men några små saker kommer jag nog få. I och för sig hittade jag något som troligen var brorsans paket av en slump uppe i en låda, i bara en påse. Men jag höll mig med nöd och näppe. Lite spännande ska det väl ändå vara att fylla år.

jeansjackeväder


Vi njöt av värmen och vårsolen uppe på ett tak i Lund förra valborg. Så vill jag ha det nu.

idag tjänade jag två kängor


Idag var Pappa och jag hos farmor i Nybro. Jag drog på mig målarkläderna och tillsammans målade vi om golv och tak i hennes källare. Nu kanske inte det här var det roligaste stället att måla på, men annars tycker jag faktiskt det är lite roligt. Bra grej att kunna också, kände mig lite småhändig sådär. Det var faktiskt inte min avsikt att göra det hela för att tjäna pengar, men hos farmor får man alltid lön. Tack farmor.

Nu är det såhär att mina älskade kängor har börjat gå sönder efter två kalla och snöiga vintrar (den här vintern som vi har nu är i alla fall outhärdlig). Dock kanske man inte får begära så mycket mer när dom är från Din Sko. På grund av detta är det påväg två par nya kängor hem till mig, ända från USA. Ett par svarta och ett par vita. Det var väl värt dagens arbetet.

Ola Svensson Superstar




Jag är väl egentligen inget jättefan av Ola Salo och The Ark. Men nu ikväll har jag i alla fall sett dokumentären som gick om honom förra veckan på svt2. Den var så fin. Och vacker. Och sorglig. Och lycklig. Och ångestfylld. Men mest var den bara så himla himla fin. Bilden jag hade av honom ändrades totalt. Se den

4 timmars fika




Idag kom Emma, Tuija, Ellinor och Karin hem till mig på lite kakkalas. Det bjöds på äppelpaj och minicupcakes!

"svart är ingen färg, det är så man känner sig"

Säger Krunegård, jag håller nog inte riktigt med. Svart är en färg och det är min bästa klädfärg. Men okej, jag ska försöka använda lite "riktig färg" i vår också, det ska nog inte bli några problem. Typ beigt, aprikost och blått, det är fint.

Allt är från monki

kunskapen tog slut


Den här gjorde jag för någon månad sen för att försöka skapa lite vårstämning på bloggen. Jag tänkte att jag skulle ha ljusblå bakgrund och sen den här bannern då. Det växer fina blommor i trädet, fåglarna flyger och jag dansar. Men det tog stopp där. Jag kan inte med html koder och sånt där. Har provat mig fram massa, men det blir bara knasigt, så det får va så länge.

there´s a thought with being two


Bara något jag gjorde för ett par dagar sen, eller kanske en vecka eller så

Har ingen superviktig eller spännande info att komma med för tillfället. Det är sportlov kan jag berätta. Det är skönt. Amanda, Sofie och Fanny är i Italien. Per är i Österrike. Dom har det säkert jätteskönt. Säkert lite sol också. Säkert lite mer behagligt än vad det är i Sverige. Jag saknar Per. Vi sågs för 3 dagar sen, det är ju egentligen ingenting för oss. Men på något sätt saknar jag honom lite extra nu. Kanske för att han är så långt borta.

fet-tisdagen, fettis-dagen




Läste idag i tidningen att det i Sverige säljs i snitt 5 semlor per person. Och då är självklart inte dom hembakta medräknade. Jag köper ingen, alltså är det någon tjockis som trycker i sig mer än 5 semlor! Så gott är det faktiskt inte. Fast lite gott är det trots allt. Därför bakade jag några semlebullar idag efter jag slutade skolan vid 12. Mums, det blev gött!


fin liten present


Fick den finfina ringen till höger av mamma och pappa igår

alla städer skall tömmas, alla gator glömmas bort


Jonathan Johansson är bra åka-bil-musik. Jag har en blandskiva med musik som jag alltid sätter på när jag ska köra någon stans. Det är härligt, musiken blir bättre på något sätt när man samtidigt kör. Jonathan Johansson funkar perfekt om man är ute och kör ensam hem någon kväll genom stan. Men han funkar ganska bra en solig varm dag i emmaboda, på en gräsplätt, med bra vänner och något gott att dricka. Då njuter jag ganska mycket också.


Bilden hittade jag på den här bloggen, men egentligen var det den här killen som tagit den fina bilden

alla hjärtans dag



-När jag ser dig känns det som jag har druckit en hel powerade (ni vet den där energidrycken)

Detta är det bara min kära vän Sofie som skriver i sina kärleksfulla kort till sin pojkvän. Nu ändrade hon det visserligen i sista sekunden till något mer romatiskt, men ändå. Typiskt henne.

På tal om alla hjärtans dag tycker jag det är en överskattad dag. Man kan visa att man älskar varandra vilken dag som helst, eller varje dag. Det är bättre. Dock skadade det ju inte att jag har fått spendera morgonen och dagen med min älskling.





Matilda Nilsson är bitter

Ja ungefär så hade väl min status på facebook sett ut om jag hade hållit på att skriva statusuppdateringar hela tiden, vilket jag inte gör (inget fel med det dock, förutom när det kommer till saker i stil med "varför gör du såhär mot mig?", och "idag när jag vaknade åkte jag först in till stan med kajsa och lina och sen fikade vi och jag köpte en jättesnygg klänning som jag ska ha på mig ikväll. Nu ska jag duscha och sen hem till olivia och förfesta med tjejerna och sen ska vi till kalle och........" OKEJ det räcker.) Tillbaka till mig. Den här veckan skulle innehålla två fester och jag var feststugen. MEN.
Igår kväll fick jag reda på att miljökunskapsprovet som vi skulle ha haft idag är flyttat till imorgon (fredag). Detta hade eleverna på jenny gjort när vi på kagg hade idrottsdag. Bara för att dom är tråkiga och inte vill festa ska väl inte vi behöva drabbas av det! Jo det skulle vi tydligen. Fest och prov är ingen bra kombination. Dessutom blir det ingen fest som var planerad på lördag. 2 fester blev 0 fester. Jag är bitter.

Foto Hedi Slimane


COOL JEANS


Tyckte den var lite fin och sådär, så jag köpte den häromdagen. Men liiite för kort för att ha tights till. Jag tycker nämligen inte det är okej att springa runt i tights och visa rumpan. Nähe jag får väl se om jag kan börja använda jeans. Det händer inte så jätteofta. Bekvämligheten går före!

Two Door Cinema Club


...gillar indie...det har alltid legat mig varmt om hjärtat
...har ett par nyinköpta dans-Converse...alltså ja faktiskt, pefekt
...är en sucker för elektorniska infall...ja jag är ju det...


6 stycken Matilda


Juste, jag skulle ju plugga. Ibland brukar det sluta med något sånt här om jag har tråkigt.

you will only get it once


Pluggar miljökunskap ikväll. Men mest sitter jag nog och lyssnar på Joel Alme när jag tänker efter. Det kan jag göra ganska länge inatt eftersom jag är ledig imorgon, ungefär ledig i alla fall. Det är idrottsdag imorgon och jag ska bara gå på ett pass på friskis, det hade jag tänkt göra ändå så det spelar ingen roll. Hade planer på en resa till Hesta men nu blir det inte så. Det blir sovmorgon och en skön dag hemma, det kan behövas ibland.

militärjacka


Har kapat håret lite, eller ganska mycket faktiskt.

KM igår


Det blev ett besök på KM igår med lite fina tjejer. Det märktes att de flesta var lediga idag. Det var jättemycket folk och KÖ!

Idag syr jag, städar, lagar mat och lyssnar på hög musik. Sådär högt som det bara går att göra när man är ensam hemma.

februari


Jag skäms. Jag har inte vågat erkänna det på ansiktsboken med kommentarer som "fan att Cimon åkte ut". MEN.
Ikväll kommer jag sitta bänkad framför Paradise Hotel. Jag skyller på Fanny.


Foton av Hedi Slimane

RSS 2.0