de bra minnena tar aldrig slut...

Emmaboda 07,08,09
Hultsfred 08,09

Mmm blev lite sugen på att åka på festival nu ja.

Fenech-Soler


...gillar dans/electro....Ja
...är såld på debuterande britter...Britter är nice
...vill höra morgondagens Klaxons redan i dag...Ja tack

och så blev det en matblogg

Jag har upptäckt att det är väldigt bra med soppa. Det är både gott och så värmer det bra såhär i kylan och snöstormen. Istället för att ta upp någon mat ur frysen satte jag igång med att laga soppa till lunch. Sofie tycker jag ska tipsa om mer mat. Min pasta-pesto-kyckling har hon lagat några gånger nu. Här kommer därför ett nytt recept i form av en kycklingsoppa. Också det här är lätt och går fort att göra.

Receptet ger ca. 4 portioner så jag fick några lådor som jag kan ha i frysen om jag blir soppsugen efter skolan.

Det här + två stycken kycklingfiléer behöver du.


Strimla kyckligfiléerna och 1-2 st äpplen. Hacka löcken. Ner med allt i en stekpanna + 1 msk curry och låt det steka ett bra tag så att kycklingen blir riktigt klar.


Häll i kycklingen, äpplerna och löken i en ganska stor kastrull. Tillsätt två burkar passerade tomater, 1 dl vatten, 2 1/2 dl matlagningsgrädde (eller kan man ha i lite vanlig grädde blandat med mjölk) och 2 grönsaksbuljongtärningar. Krydda med svartpeppar och salt. Låt sedan soppan koka några minuter innan du till sist strör över lite persilja efter behag.


Tada!

lite mer av sånt som är fintMitt nya schema är inte vad jag önskar att det var. Håltimme från 9.30 till 14.00 känns sådär. Idag kunde jag visserligen låna bilen och köra hem. Men det är lätt att man liksom bara slösar bort tiden istället för att göra något vettigt på grund av att det ändå inte är någon idé efersom det snart är skola. Sen får man ju ingen mat serverad här hemma, får ta och rota lite i frysen.

WAYS TO DANCE


Det blev en såndär bra kväll igen. Vi brummade över till Öland i Sofies lilla bil. Efter två timmars trevlig förfest var bilen full och påväg tillbaka till Kalmar igen för en kväll på Söderport som blev sådär bra som den bara kan bli på popidyll. Jag bjuder på några bilder.

What's the Point

Bra grejer.

Popidyll och Kite


Snart bär det av till Öland för förfest hos Jarnheimers tillsammans med Amanda, Sofie, Tuija och lite annat trevligt folk. Därefer blir det popidyll. Pepp på hela kvällen.

från mappen "fint"
För övrigt gick matteprovet skit. Men jag får glädjas åt att jag aldrig mer ska läsa matte. Eller hm, tänk om jag ska det.

lyssnar mest på dom nu


Bara för att jag inte bloggar betyder det inte att jag inte gör något. Just nu är det matteboken som styr mitt liv. Imorgon är det slutprov i matte E, inte kul, men skönt när det är över.

Annars funderar jag mycket. Det mesta handlar om jobb och hösten. Sofie och jag planerar att åka iväg några månader för att se Thailand, Australien, Nya Zeeland, Fiji, USA och lite andra ställen. Då gäller det att ha mycket cash, det ska vi fixa. Visserligen är det ett helt år kvar, men det krävs lite planering för att spara ihop så mycket pengar. Har redan börjar mitt nya sparsamma liv och känner mig lite stolt. Egentligen borde jag inte det, så som jag lever nu är nog ganska normalt. Men innan slösade jag nog kanske lite väl mycket pengar. Jaja inget mer om det nu, hejdå.

RSS 2.0