glädjeskutt


På en rastplats någon stans mellan Kalmar och Malmö fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig så himla lyckligt. Jag har fått jobb på Kompaniet. JAG FICK DET! Skuttade runt lite på rastplatsen av glädje innan det var det dags att åka vidare. Hela kvällen har jag burit upp möbler i Markus lägenhet, men jag har gjort det med ett leende på läpparna. Tror jag kommer somna gott ikväll.


Facehunter

hej skåne!Nu åker jag till Malmö med en fullpackad bil och släpvagn. Hoppas att jag får plats med min lilla väsk, det är seriöst så pass. Det blir en liten kort visit för imorgon kväll åker jag hem för att vara redo att jobba på söndag. Trevlig helg önskar jag eder alla.


Fashion against aids bilderna från H&Ms kollektion är fina tycker jag

Han är rätt snuskig ändå


Vid 00.00 inatt spelar den här mannen på Siesta. Vid 19.30 spelar två andra bra män, john och ossi. Hoppas att jag inte ångrar mitt beslut att följa med till Malmö.

Malmö eller Siesta? Siesta eller Malmö? Malmö eller Siesta?


Alternativ 1: Åka på Siesta, leva festivalliv och lyssna på musik
Alternativ 2: Följa med när min bror flyttar till Malmö, hjälpa till att inreda hans lägenhet och hinna med en shoppingrunda

Jag som hade lovat mig själv att åka på Siesta har nu blivit världens veligaste.

Kollo och Adrian Lux

I fredags ordnade jag grillkväll och kombinerad förfest på mitt älskade kollo tillsammans med lite fina tjejer. Kollo svek inte heller denna gången och det blev därför en jätterolig kväll. Trots att vi inte hade något varmvatten eller toalett gick det finfint, att lufta rumpan och kissa i trägården går ju lika bra det. När det började bli lite kyligt tog vi oss innåt för att känna av takterna till lite skivor. Vi dansade sedan vidare in på Söderport. Adrian Lux var grym och mina converse blev bruna, men det gör inget. På Söderport glömde jag helt bort att det fanns något som heter kamera, men såhär såg det i alla fall ut innan!
koncentrerad tjej


För någon vecka sedan eller så bakade jag och Emma fina muffins! Hon fångade en koncentrerad Matilda på bild.

Do-wah-doo


Idag är jag lite extra glad, det har varit en bra dag. Förutom det härligt vädret har jag varit med om en lyckad arbetsintervju och en bra ängörunda. När jag kom hem var jag helt speedad vilket slutade med att jag somnade för att senare vakna något lugnare, redo för handlning med mamma på Maxi. Nu är jag framme vid dagens tråkiga moment, plugg. Prov i miljökunskap imorgon, men det får gå, det är ju trots allt fredag imorgon. Fredag innebär grillning på kollo och fest på Söderport med Adrian Lux!

aaah, jag är taggad för fredag


Sista Popidyll för säsongen och jag känner på mig att det här kommer blir riktigt bra. Knep den sista biljetten på Carlings i måndags. Inte sista sista, men sista biljetten som dom hade där.

inredning


Min bror ska flytta till Malmö för att börja jobba som polis, jaga ungarna i Rosengård och sådär. Nej nu ljuger jag, han har som tur är inte Rosengård som område. I Malmö har han nu en tom lägenhet som ska inredas med helt nya saker. Då kan jag passa på att leka lite inredningsarkitekt, fast allt får jag inte bestämma såklart. Han är ju faktiskt kille och då kanske man inte vill ha glansiga färgglada gardiner och sånt där. Hur eller hur tycker jag att det är kul, har bla. hittat lite schyssta secondhandmöbler som ska målas om. Kunde inte hålla mig och köpte ett jättefint skåp i 50-60-talsstil till mig själv (40 spänn på Kupan, som hittat). Vet inte om jag kan ha det i mitt rum nu, men någon gång ska jag ju flytta. Har hyffsad framförhållning.

smålands djupa skogar


Mina vardagsrutiner bryts måndag-onsdag på grund av att jag ska lämna civilistationen för att skogsvandra. Peppen i klassen är inte så jättehög vad jag har hört. Inte heller jag känner något sug efter vandrig, regn, kyla, 2 tältövernattningar, en tung ryggsäck, skoskv och gnäll. Vi ska dessutom ha prov så nu ska jag sätta mig och plugga innan avfärden går klockan 3. Allt detta har Scouthåkan och Gustav (han skulle lika gärna kunna vara scout också men det är han inte) ordnat som sitt projektarbete. Men om jag nu ska vara optimisten Matilda ser jag en mysig brasa, skratt och nattliga samtal i tältet framför mig. Vi hoppas på det.

RSS 2.0