Nya pjuks


Ett av köpen som jag gjorde i Malmö förra veckan!

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen som verkar väldigt, väldigt lovande. Först teater i form av Zpanska flugan på Krusentiernska gården. Därefter ska jag möta upp Amanda och Sofie för att gå till Vallen. Fanny och Ajje arrangerar sin sista kväll där, buhu. Vad som är ännu mer buhu är att det är Ajjes sista kväll i Kalmar.Brooklyn


Vissa saker samlar jag i mappen "fint". Det kan t.ex. vara en fin människa, en fin textrad, fina kläder, ett fint fotografi, en fin bakelse eller som nu, ett fint hem. Det kanske inte skulle se ut precis såhär om jag fick välja, men det ser ändå så himla hemtrevligt och mysigt ut.

Midsommar 2010

Vaknade upp i en husvagn vid blekingska gränsen tillsammans med Per. Vid en tomt precis intill havet avnjöt vi en frukost tillsammans med 25 vänner och bekanta till Pers familj. Dagen bestod sedan av sill och potatis (-sillen), jordgubbstårta, båtåkning, midsommarstång och hängmatta. På eftermiddagen körde vi hem och jag spenderade kvällen hemma hos Amanda med Fanny, Frida och Ajje. För en gångs skull blåste det inte på Varvsholmen och vi hade det riktigt skönt ute på balkongen. Senare på kvällen kom Sofie, och lite senare igen David, Jakob och Johan. Natten avslutades med en cykeltur hem till Stensö med Frida och David.

Min bästa studentepresent fick jag av min kära mor och far, en systemkamera! Nu kommer jag minnas mitt liv lite bättre, och lite finare. Hemma hos Amanda såg det ut såhär.
Pengabrorsan


Just nu är det Moneybrother som jag lyssnar på mest. Förutom att killen kan skriva musik har han både röst, utseende och snygg klädstil!

Befinner mig för tillfället i Malmö. Leker lite inredningsarkitet igen. Har sytt kuddar och gardiner, målat ramar och gjort "konstverk". Brorsans lägenhet måste bli lite uppiffad och detta står jag gärna för. Har även hunnit med en runda på stan som resulterade i två par skor. Min "ursäkt" när jag shoppat den senaste tiden är att jag behöver jobbkläder och jobbskor, det känns bäst för samvetet då. Har börjat gilla Malmö mer och mer, helt okej mysig stad och shoppingen är faktikst riktigt bra. Imorgon ska jag springa på stan igen, woho. Mamma sa hemifrån att jag fått min lönelapp och att lönen går in imorgon. Nu ska det shoppas. Näääe ba skoja. Jag har blivit ekonomisk, på riktigt.

Nackdelen med den här lilla trippen är att jag missar Fannys och Ajjes full moon party på Vallen. Hoppas det inte blir för roligt.

Från Krusentiernska till Kompaniet


Har jobbat på krusen under helgerna nu i maj och juni. Idag jobbade jag kanske min sista dag där, det känns lite vemodigt. Det har varit världens bästa sommarjobb de här åren. Förutom att jag har fått vara i en jättefin och härlig miljö om dagarna har jag fått pyssla och hålla på med sånt jag gillar. Baka bullar och kakor, ta cykeln upp till affären, plocka hallon, servera kaffe, sy en och annan bakduk, småprata och bara slå sig ner i gräset när det inte är några kunder. Men nu är jag ändå laddad för Kompaniet, det ska bli skitroligt!


del 2 - NV07E, jag sa NV07E

På flaket röjde vi till The bloody beetroots, Mustard pimp, Swedish House Mafia, The Killers, Slagsmålsklubben, Familjen m.m och det var helt sjukt jävla underbart! Genom bilderna får man i alla fall en liten glimt av hur roligt vi hade det. För ett tag älskade alla i klass varandra (inte för att vi ogillar varandra men ändå), kanske tyckte till och med Karl att det var helt okej.


Studenten, del 1

Kan bara inte hafsa igenom studenten på ett inlägg. Etersom det var en av de bästa dagarna i mitt liv kräver dagen åtminsone två inlägg. Vi börjar med första halvan av dagen, den såg ut såhär:

Vid 07.00 var det dags för champagnefrukost hemma hos Alexander på Stensö tillsammans med fina klassen

Fint ska det va! Vi drack riktig champagne och frossade i jordgubbar, melon, frukter och annat gott

Vi njöt av solen och den fina utsikten. Varmt var det dessutom!

Efter bra musik och tal i Kalmarsalen vandrade vi till Kagg

Vi var glada och förväntansfulla

Efter lunch, betygsutdelning och sånt där var det äntligen dags att springa ut. Jag sprang rakt in i en stolpe men det gick fint

Först var jag bara glad

När jag sedan träffade mamma och pappa kom glädjetårarna

Men det var bara att torka tårarna så var jag tillbaka på banan

Sedan skulle det fotas och kramas och jag bara njötDe bästa!

Och sedan var det äntligen dags för flaket, återkommer mer om detta senare.

måste bara berätta att jag var precis såhär glad
TOTAL LYCKA


Att ta studenten var fan det roligaste jag gjort. På riktigt. Jag vill göra det igen!!!!!! Sjuk. Jävla. Bra. Dag.
Vill inte acceptera att allt är över, därför sitter jag och peppar med åka-flak-musiken ensam i mitt nattlinne och känner mig lite vemodig. Åka flak var helt klart det bästa på hela dagen trots att jag ramlade rakt in i musikanläggningen och fick hela NV07E över mig vilket ledde till ett ömt köttsår. Det var sjukt roligt. Hade kunnat åka på det där flaket fortfarande.

tisdag 23.54

Om drygt 7 timmar ska vi ha champagnefrukost. Har just bränt en grym skiva som vi kan ha på flaket (litar ej på min klasskamrater i detta läge). Har under hela dagen blivit mer och mer taggad inför imorgon genom att gå på alla studentskivor. I mitt rum sitter jag nu och lyssnar på musiken till skivan och börjar hoppa upp och ner. Hur ska detta gå!? Jag måste ju sova!!!

Nä juste


Vem fan vill gå i 1:an eller 2:an nu när livet är sådär fantastiskt underbart för alla oss 3:or!? Imorgon väntar en dag full av studentskivor och festligheter och onsdagen kommer vara ett enda långt lyckorus! Kan liksom inte bli så mycket bättre.

Balen

Det går liksom inte att beskriva hur sjukt rolig balen var. Det var en helt underbar dag och kväll som jag inte glömmer i första taget. Bjuder på lite traditionella "posa-vid-slottet-bilder".balen kunde inte blivit bättre

Mappen "Bal 2010" innehåller 191 bilder. Riktigt alla kanske inte är värda att visas, men det finns väldigt många som är jättefina. Måste först ta och rensa lite för att finna guldkornen, så länge bjuder jag på en bild på mig.

Bal på slottet!!!


Past and present they don't matter, not if you just sort it out


Phoenix är mina bästa cykelmusik i det underbara vädret! Cykelturen blir så mycket härligare med deras musik i öronen.
Blir så festivalhängsugen när vädret nu visar sin bästa sida, dock får jag nog vänta till Emmabodafestivalen. Kan hända att det blir en liten tripp till midsommarfestivalen, det får vi se.

picknickmys

Livet känns lite extra härligt nu. Det pirrar nästan till lite i magen när jag tänker på de kommande veckorna. Först bal nu på söndag och sen studenten den 16e. Nu måste vi bara passa på att njuta av "den sista tiden". Därför styrde jag, Amanda och Sofie upp lite picknick vid slottet tillsammans med Sonja och Frida. Jag bakade bagels som senare fick mozzarella, luftorkad skinka, tomter och sallad som pålägg. Sofie bakade muffins och Amanda hade med sig melon. Förutom en härlig stund fick vi lite solbränna på köpet. Hetsen stiger, det gäller att vara brun på bal och student. På söndag kommer man kunna skåda många solarie och brun utan sol kroppar. Jag stuntar i sånt trams och satsar på äkta vara!Arkitektur

"Miljöanpassad arkitektur" är nog den bästa kursen jag har valt under gymnasiet. De här husen är en del av ett
projekt som jag gör tillsammans med Amanda och Oskar. Har alltid tyckt att The Sims är kul, specillet momentet då man ritar husen. Efter att i kursen ha lärt sig rita i både CAD architecture och Google Sketchup kanske inte The Sims är lika häftigt längre.

RSS 2.0